Inloggen personeel Uitloggen
Inloggen

Locaties

Tapperij Heese Pietje

De naam van Tapperij Heese Pietje verwijst naar Piet Heesen, welke de vader van de huidige eigenaar Ton Heesen is en van 1957 - 1988 eigenaar van horecacentrum de Sevewaeg was.

Tapperij Heese Pietje is de afgelopen jaren omgedoopt tot een echt grand café. De plek waar het allemaal begonnen is, dient nu als het culinaire hart van ons horecacentrum. De karakteristieke sfeer en het nostalgisch - en authentieke interieur van ons horecacentrum is de achtergrond van een plek waar men bourgondisch kan genieten in een aangename sfeer. Met oog voor kwaliteit en beleving, verwennen wij onze gasten met prachtige bourgondische gerechten en heerlijke (speciaal) bieren, wijnen, likeuren, koffies en alle andere soorten dranken. Tapperij Heese Pietje is een ideale plek om in de middag te lunchen, in de avond te dineren of lekker te gaan borrelen en genieten van al het goeds dat ons horecacentrum u te bieden heeft.

Tapperij Heese Pietje beschikt over een capaciteit van ongeveer 60 zitplaatsen en ongeveer 150 staanplaatsen, afhankelijk van de gewenste opstelling.

De Gaper

De naam van de Gaper verwijst naar een beeld van het hoofd van een man van Zuidelijke afkomst is, met open mond en vaak met een uitgestoken tong. Deze beelden deden dienst als uithangbord voor postkantoren en drogisterijen, om klanten te trekken en als kwaliteitsaanduiding voor de winkel. 

Met de bouw van de Gaper in 2007, hebben wij geprobeerd het karakteristieke beeld van vroeger weer te herstellen. Hierdoor heeft de Sevenumse dorpskern een complete metamorfose ondergaan. Het voormalige postkantoor en drogisterij is terug, maar nu als multifunctione horecagelegeneheid. De sfeer van het vroegere postkantoor en drogisterij is er duidelijk in terug te vinden. 

De nieuw gebouwde locatie is een modern café in een authentieke stijl, voorzien van alle nieuwe snufjes op het gebied van techniek. In de Gaper zijn het hele jaar door leuke en gezellige activiteiten gepland, zoals o.a. live muziek, dj’s, themafeesten, etc. 

De Gaper heeft een capaciteit van ongeveer 100 zitplaatsen en ongeveer 400 staanplaatsen, afhankelijk van de gewenste opstelling. Daarbij beschikt Stapperij de Gaper over een mooi gethematiseerd podium van ongeveer 6 meter in de lengte, ongeveer 4 meter in de diepte en ongeveer 2,5 meter in de hoogte.  

De grote zaal

De naam van de grote zaal verwijst naar het feit dat ons horecacentrum over 9 locaties beschikt, waarvan deze zaal de grootste is.

De grote zaal ademt een warme sfeer uit, vermengd met een vleugje sfeer uit de jaren '20 - '30. De grote zaal is in het verleden getuige geweest van vele feesten, partijen, koffietafels en andere evenementen. De grote zaal, waar mensen gelachen en gehuild hebben, heeft haar karakteristieke uitstraling in de loop van de jaren absoluut weten te behouden en zal deze ook altijd blijven behouden. Daarbij biedt de grote zaal onderdak aan een verschillend aantal verenigingen, o.a. het mannenkoor van Sevenum, het gemengd koor van Sevenum, de Koninklijke harmonie van Sevenum en de country line dance vereniging van Sevenum.

De grote zaal heeft een capaciteit van ongeveer 200 zitplaatsen en ongeveer 500 staanplaatsen, afhankelijk van de gewenste opstelling.

Razen - Tru kamer

De naam van de Razen - Tru kamer verwijst naar een markante vrouw, genaamd Razen - Tru, welke vroeger aan de markt in het centrum van Sevenum woonde. 

De karakteristieke sfeer en het nostalgisch - en authentieke interieur van ons horecacentrum zijn ook in deze kamer weer duidelijk terug te vinden. De Razen - Tru kamer is een zeer multifunctionele kamer en biedt ontzettend veel mogelijkheden. De Razen - Tru kamer kan voorzien worden van een beamer, groot scherm, flipover, whiteboard, geluidsinstallatie en televisie, welke er voor zorgen dat deze kamer geschikt is voor o.a. vergaderingen, cursussen, trainingen, presentaties, diners en koffietafels.

In combinatie met de Leijsten kamer wordt de Razen - Tru kamer vaker gebruikt, omdat beide kamers op een afstand van ongeveer 3 meter van elkaar liggen en ongeveer dezelfde inrichting hebben. Zo wordt er bijvoorbeeld een grote lunch, brunch of diner in de Razen - Tru kamer georganiseerd en wordt het buffet voor deze lunch, brunch of diner in de Leijsten kamer geplaatst. Hierdoor wordt er meer rust en ruimte gecreëerd.

De Razen - Tru kamer heeft een capaciteit van ongeveer 36 zitplaatsen en ongeveer 80 staanplaatsen, afhankelijk van de gewenste opstelling.  

De Leijsten kamer

De naam van de Leijsten kamer verwijst naar de familie Leijsten, welke rond 1900 een café in ons huidig horecacentrum exploiteerde. 

De karakteristieke sfeer en het nostalgisch - en authentieke interieur van ons horecacentrum zijn ook in deze kamer weer duidelijk terug te vinden. De Leijsten kamer is net als de Razen - Tru kamer een zeer multifunctionele kamer en biedt ontzettend veel mogelijkheden. Ook de Leijsten kamer kan voorzien worden van een beamer, groot scherm, flipover, whiteboard, geluidsinstallatie en televisie, welke er voor zorgen dat deze kamer geschikt is voor o.a. vergaderingen, cursussen, trainingen, presentaties, diners en koffietafels.

In combinatie met de Razen - Tru kamer wordt de Leijsten kamer vaker gebruikt, omdat beide kamers op een afstand van ongeveer 3 meter van elkaar liggen en ongeveer dezelfde inrichting hebben. Zo wordt er bijvoorbeeld een grote lunch, brunch of diner in de Razen - Tru kamer georganiseerd en wordt het buffet voor deze lunch, brunch of diner in de Leijsten kamer geplaatst. Hierdoor wordt er meer rust en ruimte gecreëerd.

De Leijsten kamer heeft een capaciteit van ongeveer 14 zitplaatsen en ongeveer 35 staanplaatsen, afhankelijk van de gewenste opstelling.  

De Vriete(n) kamer

De naam van de Vriete(n) kamer verwijst naar de familie Verrijth, welke vroeger diverse cafe's in het centrum van Sevenum exploiteerde. Verrijth wordt in het dialect van Sevenum uitgesproken als Vriete(n).

De karakteristieke sfeer en het nostalgisch - en authentieke interieur van ons horecacentrum zijn ook in deze kamer weer duidelijk terug te vinden. De Vriete(n) kamer is voorzien van twee prachtige, grote en officiële biljarttafels. Door deze biljarttafels is de Vriete(n) kamer een multifunctionele kamer met ontzettend veel mogelijkheden. Deze biljarttafels kunnen natuurlijk gebruikt worden om te biljarten en daardoor sportief bezig te zijn. Maar deze biljarttafels kunnen ook gebruikt en zodanig opgesteld worden dat deze gebruikt kunnen worden voor een prachtig, mooi en groot buffet te presenteren. Ook kunnen deze biljarttafels gebruikt en zodanig opgesteld worden om met een (grote) groep te dineren of vergaderen. Door de twee grote en mooie gethematiseerd schuifdeuren kan er een zeer intieme, maar ook een zeer open karakter gecreëerd worden. Daarbij biedt de Vriete(n) kamer onderdak aan de biljartvereniging van ons horecacentrum.

In combinatie met de Lorrain kamer wordt de Vriete(n) kamer vaker gebruikt, omdat deze beide kamers op een afstand van ongeveer 2 meter van elkaar liggen en ongeveer dezelfde inrichting hebben. Zo wordt er bijvoorbeeld een groot feest georganiseerd en wordt het buffet in de Vriete(n) kamer geplaatst en wordt er gebruik gemaakt van de koelkast, tapkraan en spoelbak in de Lorrain kamer. Hierdoor wordt er meer rust en ruimte gecreëerd. Ook zijn beide kamers voorzien van een geluidsinstallatie welke met elkaar te koppelen is.

De Vriete(n) kamer heeft een capaciteit van ongeveer 25 zitplaatsen en ongeveer 70 staanplaatsen, afhankelijk van de gewenste opstelling.  

De Lorrain kamer

De naam van de Lorrain kamer verwijst naar dokter Lorrain, welke vroeger een dokterspraktijk in ons huidig horecacentrum exploiteerde.  

De karakteristieke sfeer en het nostalgisch - en authentieke interieur van ons horecacentrum zijn ook in deze kamer weer duidelijk terug te vinden. De Lorrain kamer is voorzien van een koelkast, tapkraan en spoelbak welke in de gethematiseerde inrichting opgenomen zijn. Door de twee grote en mooie gethematiseerd schuifdeuren kan er een zeer intieme, maar ook een zeer open karakter gecreëerd worden.

In combinatie met de Vriete(n) kamer wordt de Lorrain kamer vaker gebruikt, omdat deze beide kamers op een afstand van ongeveer 2 meter van elkaar liggen en ongeveer dezelfde inrichting hebben. Zo wordt er bijvoorbeeld een groot feest georganiseerd en wordt het buffet in de Vriete(n) kamer geplaatst en wordt er gebruik gemaakt van de koelkast, tapkraan en spoelbak in de Lorrain kamer. Hierdoor wordt er meer rust en ruimte gecreëerd. Ook zijn beide kamers voorzien van een geluidsinstallatie welke met elkaar te koppelen is.

De Lorrain kamer heeft een capaciteit van ongeveer 10 zitplaatsen en ongeveer 25 staanplaatsen, afhankelijk van de gewenste opstelling.  

Het Vermeeren verzetje

De naam van het Vermeeren verzetje verwijst naar de familie Vermeeren, welke vroeger eigenaar en agent van het postkantoor en drogisterij waren en in de tweede wereldoorlog actief waren in het verzet. 

Het Vermeeren verzetje is het clublokaal van de luchtbuks vereniging van Sevenum en van de kruisboog vereniging van Sevenum. In het Vermeeren verzetje vinden zowel trainingen als wedstrijden van beide verenigingen plaatst. Daarbij is er de mogelijkheid voor gasten van ons horecacentrum om op reservering gebruik te maken van sportief vermaak d.m.v. luchtbuks - en kruisboog schieten.

Het Vermeeren verzetje heeft een capaciteit van ongeveer 60 zitplaatsen en ongeveer 150 staanplaatsen, afhankelijk van de gewenste opstelling.  

Het terras

Tussen de Peel en de Maas ligt in het hartje van Sevenum een van de allermooiste en gezelligste terrassen van Nederland. Voor de kerk, tussen prachtige, mooie en grote bomen. Op een kruispunt waar diverse wandel -, fiets- en auto routes passeren. En op het schitterende, grote marktplein met diverse kunstwerken en monumenten. Kortom een plek waar veel te zien en beleven is en u uitgebreid kunt genieten van alle mogelijkheden die ons horecacentrum u te bieden heeft.

Het terras heeft een capaciteit van ongeveer 250 zitplaatsen en ongeveer 2.000 staanplaatsen, afhankelijk van de gewenste opstelling.  

Reserveren?

Klik hier om online uw reservering te plaatsen of informatie over onze reserveringsmogelijkheden aan te vragen

» Reserveer nu online
Sevewaeg cadeaubon bestellen